Tigar Teatar i Ogulinski festival bajke objavljuju regionalni natječaj za dramski tekst za kazalište za djecu i mlade. Rok prijave je do 25. svibnja 2010.

Svrha mu je potaknuti pisanje dramskih tekstova za kazalište za djecu i mlade koji će se odlikovati originalnošću teksta i kvalitetom dramskog pisanja. Prijavljeni tekstovi trebaju imati duljinu od minimalno 10, a maksimalno 25 kartica, a prijaviti ih mogu autori iz područja šire regije. Tekstovi trebaju biti na hrvatskom jeziku ili jeziku sličnom hrvatskom.

Svaki autor može prijaviti jedan tekst  ne stariji od 3 godine. Iznos otkupne nagrade je 7000kn netto.

Objava rezultata natječaja bit će 12. lipnja na Ogulinskom festivalu bajke., a nagrađeni tekst bit će izveden u koprodukciji Tigar teatra i Ogulinskog festivala bajke u sezoni 2010/2011.

Žiri nagrade su: Jadranka Žderić, urednica Sretne knjige, predsjednica udruge za promicanje medijske kulture djece i mladih Medioteka, Vanja Matujec, glumica HNK, redateljica i autorica tekstova za djecu, voditeljica dramskih radionica, urednik i novinar kulturnog programa Radija 101 Igor Ružić te članice Tigar Teatra Iva-Matija Bitanga i Ida Loher.

Za sve dodatne informacije obratite se na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili telefone 0989126802, 0038514649931.

Prijave poslati na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ili na adresu:
Tigar teatar 'Za natječaj'
Prevoj 47/1
10000 Zagreb
Facebook! TwitThis